EINDELIJK EENS ZALIG THUISKOMEN

THUISKOMEN IS . . .

Velen herkennen waarschijnlijk mijn volgende scenario. Je komt thuis na een lange werkdag. De koelkast, zo goed als leeg. Snel nog een blokje om joggen? Maar waar liggen mijn sportschoenen.. Bij het checken van mijn mails, och-ja internetverbinding werkt niet meer. En dan was het nog maar maandag.

Ik had hulp nodig. Gewoon iemand die mij helpt om het vuilnis al buiten te zetten, avondeten te maken, mijn sportschoenen 'te vinden en klaar te zetten' tot een nieuwe lamp op te halen en in te draaien (zo tast ik al twee maand in het duister). Dit lijken misschien kleine dingen? Trust me, they are not.

BEPERKT AANBOD

Dus ja die hulp.. Een personal assistant? Aan € 70 per uur? Nee dank u. Een privé-butler? Yes please, maar ook dat laat mijn budget niet toe. Trouwens, ik zit met doodgewone vragen. Luxe voor mij is thuiskomen waar het eten klaar staat, mijn sportoutfit klaarligt en de loodgieter ondertussen de WC heeft hersteld. Iemand waar ik gewoon dingen aan kan vragen. Siri, Alexa?

SIRI ON LEGS, THAT'S WHAT I NEED

Zodat ik tijdens een drukke dag een SMS krijg. Eentje die zegt: "Vanavond is het vegetarische lasagne." Of "de koelkast is volledig aangevuld en ondertussen heb ik die bloemen nog besteld en uw tandpasta en wc-papier nog aangevuld."


Klopt als een bus. Want ik had niets meer in huis. In mijn WC lag huishoudpapier en die bloemen? Die was ik dus wel vergeten.
Mijn SIRI is dus eentje die zelf naar de bloemist gaat. Die weet dat het dinsdag is en dus het vuilnis buiten moet. Die zelf een kwartier wacht op de loodgieter en hem blijft opbellen.
Yes, send me the angel?!

MY DOBBY

Klonk als muziek in mijn oren. Walt Disney zei ooit "als je het kan dromen, dan kan je het maken." OK, let's take up the challenge.


And so it began. Anno 2021 is My Dobby geboren. De ambitie? Ervoor zorgen dat niemand meer huishoudpapier in het wc moet houden. Ervoor zorgen dat we thuis komen op een luxueuzere manier. Een beetje zoals je in-checkt op hotel. Alles staat waar het moet staan, van verse handdoeken, avondeten tot specifieke vragen opgelost.

Vandaag staan we in de startblokken. Dobbys worden aangeworven en getraind om onze missie tot perfectie uit te voeren. Onze social media stuurt binnenkort de eerste berichten uit.

Dus, spread the word, there's a new butler service in town and we're here to help!

Herken jij je in dit verhaal? Of ken je iemand die 'desperate in need' is voor wat extra help? Blijf ons dan volgen want binnenkort geven we enkele pre-launch trials weg in Antwerpen!

Stay tuned!